Психология

О школе изучения английского языка

Зараз як в інтернеті, так і в інших джерелах з’явилося багато інформації і реклами про школу англійської мови — школа англійської київ. Що ж це за школа, чим вона відрізняється від інших шкіл і курсів англійської мови? І найголовніше (то що турбує бажаючих вивчати англійську) які якість навчання в школі і вартість навчання?

У чому відмінність шкіл від інших шкіл і курси англійської мови київ ціна?

Більшість курсів і шкіл в нашій країні для навчання використовують традиційну класно-урочну систему, яка має масу недоліків. Головний з них — така система не враховує індивідуальних особливостей і потреб учнів.

Школа англійської мови пропонує більш ефективну модель навчання, коли кожен студент має можливість самостійно складати індивідуальний графік і план занять.

Навчання проводять професійні викладачі — носії англійської мови, що мають сертифікати CELTA або ТEFL, що мають великий досвід роботи і використовують найсучасніші методики навчання. Проводить постійний моніторинг прогресу у вивченні мови для кожного студента з першого заняття. Це допомагає своєчасно визначити, над чим варто попрацювати і можливо, скоригувати програму навчання і в підсумку успішно здати level test.

Така модель навчання довела свою ефективність, її гнучкість дозволяє вивчити англійську мову кожного студента саме з тією швидкістю, яка дозволить зробити процес навчання комфортним і легким.

Що стосується вартості навчання, не використовується поняття «вартість 1 години», як це прийнято в більшості інших шкіл. Оплата проводиться не за кількість годин або уроків, а за обсяг отриманих знань і підвищення рівня володіння англійською мовою.

Тому індивідуальну вартість навчання можна дізнатися на безкоштовній консультації в будь-який зі шкіл. Завдяки такій унікальній системі розрахунку вартості навчання можна вибрати індивідуальну схему оплати, яка буде враховувати Ваші фінансові можливості.