Полезные советы

Картина за номерами – крутий подарунок для вас і ваших близьких на Новий рік

Сьогодні багато творчих людей захоплені чудовим хобі, назва якого картина за номерами. Особливість цього заняття полягає в тому, що малювати може кожен бажаючий! Задумка така — це розмальовки для дорослих, в комплектах яких підготовлений набір художника: полотно, пензлі, акрилові фарби.

Головною перевагою є спеціальна схема, яка окреслює контури, підказує, яку область яким кольором зафарбувати. Завдяки цьому не потрібно витрачати час на ескіз. Існує широкий вибір сюжетів на будь-яку тему. Ви можете почати з портрета або з чарівного пейзажу. Для тих, хто любить букети або фрукти знайдуться цікаві натюрморти. Багато сучасних ілюстрацій, абстракцій і яскравих варіантів під будь-який настрій.

У початківців є шанс відтворити репродукцію відомих майстрів. Ви можете спробувати намалювати сюжети Вінсента Ван Гога, Томаса Кінкейда, Леоніда Афремова, Євгенії Гапчинської та інших. І тепер непотреби довго вчитися, відточуючи майстерність на мольбертах. Все бажаючі незалежно від віку, без професійного навчання здатні освоїти легку техніку.

Це хобі набрало обертів по всьому світу. І зараз завойовує все більше прихильників в Україні. Все частіше ви можете побачити шедеври, виконані простими людьми, які ще вчора не знали, як правильно наносити акрил на полотно.

Ось найвагоміші аргументи на користь покупки картини за номерами:

  • Гарна ідея, як розвинути художні навички. У кожної людини є задатки креативності. Розкрийте їх з малюванням. Здійсніть свою дитячу мрію, використовуючи палітру і пензлика. Для вас немає ніяких бар’єрів, досить тільки вибрати те, що подобається.
  • Неординарна затія для організації дозвілля. Це чудове рішення для того, щоб провести вільні вихідні незабутньо і корисно. Розмальовки-картини знімають стрес, втому, допомагають переключитися з робочих чи життєвих проблем. Це справжній анти-стрес.
  • Можливість самому творити! Чоловіки і жінки, підлітки і діти за допомогою картин-розмальовок відтворять цікаві їм історії. Готовий твір стане предметом гордості — коли глядачі бачитимуть роботу, вони від захоплення озвучать багато компліментів на адресу її творця.
  • Створити прикрасу для свого будинку або офісу — це модно, свіжо і оригінально. І є ідеальним способом прикрасити порожню стіну в кімнаті, студії або кабінеті.
  • Зробити подарунок своїми руками. Вас запросили на день народження, святкування Нового року, новосілля? Картина за номерами буде універсальним презентом, як для родича чи друга, так і начальника або колеги. Можна підібрати як нейтральне зображення, наприклад, панораму будь-якого міста, веселих тварин, закоханих або ангелів.

Такі чудові пропозиції вже давно доступні в Україні. Ви можете купити картину за номерами в Києві в інтернет-магазині Po-Nomeram. У нас новинки і кращі малюнки на будь-який смак, різноманітних розмірів і жанрів.