Хозяюшкам на заметку

Колекціонуйте подорожі, плани, та пригоди зі скретч картами

Багато хто вже зацінив переваги скретч карт. Це найкращий спосіб мотивації до здійснення мрій, а також чудовий та оригінальний подарунок як для дітей, так і для дорослих. Також скретч карта відмінний варіант для тих, хто витрачає безліч часу на рішення, що подивитися ввечері, чим зайнятися з друзями, куди поїхати та інші схожі питання, а потім зрештою нічого не робить, тому що важко знайти варіанти. Ми підібрали найцікавіші варіанти скретч карт, які зроблять ваше життя яскравішим та веселішим. 

Скретч-карти – ідеальне рішення

Скретч-карта може бути на різну тематику.  Але головне, наскільки вам цікава та чи інша тема та наскільки цікаві в карті пропозиції. Тож, види скретч-карт:

  1. Для тих, хто любить подорожувати. Є тематично оформлені скретч-карти. Наприклад, “My Antique Map” в античному стилі. В оригінальному тубусі ви знайдете супер детальну велику карту світу. Окрім цього, власника цієї карти чекає безліч цікавинок. 

Це не єдиний приклад цікавої скретч-карти для мандрівників. Travel Map of the World Marine створена для тих, кого цікавить морська романтика, замість пустель та велетенських замків. Подорожуйте світом та відмічайте свої досягнення в продуманих скретч-картах. Цікаво, через скільки ви зможете очистити всю?

Якщо ви ставите перед собою не такі глобальні цілі, але подорожувати – це ваша мрія, оберіть для себе скретч-карту України та осягніть великі простори нашої Батьківщини. Travel Map «Моя Рідна Україна» – ідеальний приклад збірника цілей. Відвідуйте українські міста, села та неймовірно красиві пам’ятки України!

2. Для фанатів кіно. Залежно від того, як часто ви дивитесь фільми, можна обрати більш та менш масштабну скретч-карту. Для новачків чудово підійде #100 СПРАВ MOVIES edition. У цій карті зібрані найкращі фільми цього та попереднього століття, які має подивитися кожен.

Тим, хто не боїться масштабних цілей та полюбляє провести вечір з чашкою чаю та хорошим кіно, потрібні більші карти. Фанатам старого кінематографу буде цікаву пройти челендж з My Poster Cinema edition 20 century, у якому зібрані найкращі фільми попереднього століття.

Для тих, хто віддає перевагу сучасним фільмам підійде скретч-постер My Poster Cinema edition 21 century. У ньому зібрано 300 фільмів, які варті вашої уваги. У цю підбірку включені найсучасніші та найяскравіші кіношедеври.

3. Для тих, хто хоче зайнятися чимось цікавеньким, але немає гідних ідей. Постер “100 великих і дуже великих справ” якраз для цього створений. Він стане у нагоді для тих, хто хоче проводити яскраво кожен день свого життя.

Завітайте в магазин іграшок в Рівному та інших містах і знайдість свою ідеальну скретч-карту.