Полезные советы

Послуги екскаватора-навантажувача: багатофункціональність — запорука попиту

Одною з властивостей, що її цінують споживачі послуг спеціальної будівельної техніки, є її багатофункціональність, оскільки можливість виконати за допомогою всього лише однієї одиниці техніки відразу кілька різнопланових робіт — це пряма економія коштів і, причому чимала. Оренда спецтехніки Київ на сайті

Багатофункціональність властива не всім представникам численного сімейства спецтехніки, але серед них є по-справжньому «універсальні солдати», здатні до проведення робіт, на перший погляд, ніяк не пов’язаних між собою.

До послуг екскаватора навантажувача вдаються, коли необхідно провести землерийні роботи середнього масштабу, потрібні навантажувальні роботи, пов’язані з сипучими вантажами, або банальна очищення території від сміття. Але і це ще не все, екскаватор навантажувач здатний провести планувальні роботи великих площ місцевості, призначеної під забудову, а навіть просто переміщати великогабаритні вантажі, співмірні з його ковшем. При цьому, він простий в управлінні, досить потужний і маневрений, що дозволяє йому виконувати всі перераховані вище роботи в умовах обмеженого простору.

Є привабливість послуг екскаватора навантажувача обумовлюється також можливістю використання великої різновиди навісного обладнання, значно розширює сферу застосування машини.

Застосування екскаватора навантажувача для руйнування залізобетонних конструкцій, або розтину полотна дороги здійснюється з використанням гідромолота, що встановлюється на місце ковша і підключається до гідравлічної системи. Крім того, і сам гідромолот може мати змінні елементи, такі як трамбувальні плити (поперечна і поздовжня), конусна піка, зубило.

Таким же чином, встановлений гідравлічний ямбур використовується для буріння свердловин різного призначення, від зовсім невеликих лунок, призначених під посадку дерев, отворів середньої величини під стовпи і опори, до досить серйозних свердловин, під колодязі. Показники буріння такі: діаметр отвору від 15 сантиметрів до 1,2 метра, можлива глибина — до 20 метрів.

Багатофункціональність робить послуги екскаватора-навантажувача неймовірно затребуваними, їх використовують початківці і досвідчені дачники, продавці родючого грунту, піску і щебеню, і навіть комунальні служби в періоди форс-мажору, а можливість застосування навісного обладнання здатна зацікавити і серйозні будівельні та дорожньо-будівельні організації.