Твій дім

Керівництво своїми руками для дому: просто і легко

Якщо ви щось робите своїми руками, це подвійно приємно. Адже ви погодитеся зі мною, що в сьогоднішньому світі речі рукоділок стають все популярнішими.

А чи знаєте чому? Тому що всі хочуть мати унікальну річ – таку, якою не буде ні в кого. Саме тому рукоділниць сьогодні можна порівняти із дизайнерами. Адже і ті, і ті, маючи талант, творять красу. Коли у вас прокинулося натхнення і з’явилося бажання зробити щось своїми руками для дому, почніть свої спроби з декупажу. Цей варіант дуже легкий, але досить цікавий варіант рукоділля, який допоможе вам перетворити, наприклад, скриньку або цілу табуретку. Керівництво своїми руками для дому: просто і легко
Вам знадобиться трикульові серветки з візерунком, ножиці, клей, кисть для нанесення клею, лак. • Почніть із невеликого виробу. Виріжте з верхньої кулі серветки візерунок, який хочете нанести на поверхню • Далі змастіть клеєм саму поверхню і зверху прикріпіть візерунок із серветок. Розправте візерунок, нанесіть тонким шаром клей зверху виробу. Після того, як він трохи підсохне, заберіть надлишки клею. • Дайте виробу висохнути. Потім нанесіть безбарвний лак на весь продукт і дайте йому висохнути. І ваш виріб у техніці декупаж – готовий! Другим варіантом, на який ми радимо звернути увагу – це вироби, що декорують, на стіну. Для цього вам знадобиться старий солом’яний капелюх, трохи тканини, голка, нитка та клей. Суть дуже проста – поверх тканини створити за допомогою тканини, наприклад, мордочку собаки. Для цього просто підберіть потрібні кольори тканини, виріжте у вигляді вушок, мордочки, лапок і поступово приклеюйте їх до капелюха. Зрештою вийде дуже красивий декодуючий виріб. Рукоділля своїми руками фото Різнобарвна ковдра. Ви думаєте, що різнокольорові ковдри потрібно лише купувати? Ви помиляєтесь. Якщо у вас вдома є безліч клочків непотрібної тканини, то ви можете легко зробити з них свою ковдру або плед. Для цього вам потрібно все шматочки тканини зробити приблизно в один розмір, потім за допомогою швейної машинки з’єднувати. Поєднуйте різні кольори, і ви отримаєте дивовижний хенд-мейд виріб. Кулі. Це чудовий варіант зробити декор свого приміщення. Потім ці кулі ви зможете використовувати будь-де і навіть як самостійні елементи. Вам знадобиться: нитка, клей, кулька.