Газові грилі Weber – надійне обладнання для грилінгу, що підтверджується 10-річною гарантією від виробника. Це унікальні та концептуальні моделі для створення зручної відкритої кухні на задньому подвір’ї. Виробник пропонує різноманіття газових грилів на будь-який смак і гаманець: від портативних Spirit до потужних професійних Summit і Genesis. За посиланням https://americangrill.com.ua/grili-weber/gazovye-grili-i-barbekju/ на сайт спеціалізованого магазину бренду обов’язково знайдеться потрібний варіант за привабливою ціною.
Секрети ідеального барбекю на газовому грилі Weber
Газові грилі Weber – високотехнологічні пристрої для готування барбекю з максимумом комфорту для кулінара. Вони розпалюються одним повертанням ручки та дають змогу керувати температурою зі 100 точністю. Варіативність температурних режимів – можливість смажити стейки та шашлик на прямому жарі (+250 °С), запікати та коптити непрямим способом за середньої температури (+120-180 °С).
Секрети ідеального барбекю:
- Необхідно добре прогріти гриль. Увімкніть горілки на максимум, опустіть кришку та зачекайте 10-15 хвилин.
- Враховуйте погоду під час створення своїх кулінарних шедеврів. Час у рецептах вказується для навколишньої температури +20-22 °С. Якщо на вулиці холодніше, то готувати страви треба на кілька хвилин довше. Аналогічне правило працює, якщо на решітку викладено велику кількість продуктів.
- М’ясо на газовому грилі завжди готується під опущеною кришкою, адже лише так можна досягти його рівномірного пропікання з усіх боків.
- Обирайте стейки з 5-6 см шаром жиру. Цього достатньо, щоб м’ясо вийшло дуже соковитим і водночас не заливало вогонь жиром.
- Якщо треба швидко нагодувати велику компанію, розріжте один великий шматок м’яса на кілька дрібних. Так часу знадобиться менше.
- Для перевертання стейків і котлет використовуйте щипці, а не виделку. Тоді продукти не втратять природну соковитість.
- Для грилювання рибного філе, креветок та інших ніжних морепродуктів краще взяти спеціальний алюмінієвий лоток, а не викладати їх прямо на решітку.
- Змащуйте олією не решітку гриля, а поверхню самих продуктів. По-перше, їжа не пригорить, по-друге, з’явиться ароматна та хрустка скоринка.
- Обережно використовуйте маринади із цукром чи медом у складі. Вони швидко утворюють карамель і підгорають, тому додавати соус рекомендується за 15 хвилин до кінця приготування.
Газові грилі Weber дають широке поле для кулінарних експериментів. За допомогою обладнання готують не лише прості однокомпонентні страви, як стейки, а й складніші. Фірмові аксесуари роблять процес грилінгу простішим і приємнішим.