Поради

Peserico: шарм з Італії для всього світу

Іноді для гарного настрою достатньо змінити стиль або поповнити свій гардероб якоюсь дрібничкою, що неодмінно підкреслить індивідуальність. Відомий бренд Peserico розпочинав своє існування з маленької майстерні з пошиття штанів, а сьогодні став виробником міжнародного масштабу. Придбати модні речі з доставленням можна в онлайн-бутику «Доміно». Компанія пропонує широкий вибір і зручне оформлення замовлень.

Філософія бренду

Компанія розпочала свою історію в 1962 році. Склалося так, що розпочавши керування компанією, Марія Пезеріко залучила до сімейної справи чоловіка, а згодом і сина. Таким чином, утворилася династія, що продовжувала розширення виробництва та вдосконалення бренду.

В одязі цієї марки є особливий шарм, що відчувається в деталях. Під час створення колекцій майстри надихалися природою гірських регіонів Італії, намагалися передати її велич. Весь одяг бренду виконаний у максимально наближених до природних відтінках, а благородні матеріали наслідують дбайливе ставлення до природи. Особливість колекцій виробника полягає в якісному виробництві, пильній увазі до деталей, де робиться акцент на ідеальній посадці моделей одягу.

Одяг для всіх

Бренд Peserico пропонує одяг для всіх людей. Тут є і базові речі, і моделі, що стали ексклюзивом. З-поміж різноманіття колекцій є такі категорії:

  • Діловий одяг для офісу.
  • Універсальний одяг для повсякденного носіння.
  • Джинсова колекція.
  • Верхній одяг.
  • Класичне та спортивне взуття й аксесуари.
  • Одяг для вечірок.

Бренд орієнтується на витончену та романтичну натуру, яка любить себе та цінує комфорт, практичність та екологічність. У каталозі бренду ви знайдете сорочки, шовкові джемпери, штани у клітинку, пуховики, вовняні жакети, бавовняні футболки та багато іншого.

Сьогодні Peserico випускає не тільки всі елементи жіночого гардероба, а й сумки, прикраси, ремені, брошки й інші аксесуари.

Бежевий жіночий костюм

Надайте перевагу кашеміру та шовку

Жіночі колекції від Peserico – це завжди поєднання витонченості та жіночності. Наприклад, завжди будуть актуальними двобортні костюми, виконані з поєднання шерсті, кашеміру й еластану. А додавши до нього водолазку чи сорочку, ви отримаєте гармонійний образ.

Бежеве пальто – це незмінна класика, що доповнюється штанами, жилетом і вельветовим светром молочного відтінку. Зверніть увагу на взуття, що також виконане з натуральних матеріалів і гармонійно доповнює створений образ. Кеди, кросівки, туфлі цікаво поєднуються з гардеробом, створюють неповторні фактури та стиль. Використання замші, хутра, шовку, нубуку, шерсті та штучних матеріалів, таких як еластан та акрил, надає взуттю цього бренду індивідуальність і привабливу розкіш.