Стиль и мода

Як обирати плаття для повних – загальні поради

Мода на жіночі форми дуже мінлива. Ще кілька років тому всі були в захваті від параметрів 90-60-90, а тепер головним критерієм вважається не худорлявість, а здоров’я. І тепер жінки з пишними формами можуть без будь-яких комплексів і утисків одягатися в привабливі наряди, в тому числі і в сукні. Але, щоб плаття сиділо по фігурі красиво і цікаво, необхідно навчитися правильно вибирати його. Саме тому сьогодні ми вирішили розповісти нашим клієнткам, як і будь підібрати плаття для повних дівчат. А потім ви зможете в нашому інтернет-магазині купити його за цілком доступною і демократичної вартості.

Загальні поради при виборі плаття великого розміру

Незважаючи на величезну різноманітність фасонів, далеко не кожне гарне плаття підійде саме під вашу фігуру. Щоб не помилитися з вибором вироби, слід дотримуватися деяких простих правил:

  • Розмір.

Багато дівчат божеволіють від щастя, якщо раптом влізли в річ, яка на розмір менше, ніж зазвичай. Іноді це дійсно добре, адже ви можете схуднути, або ж одяг виявився маломірним. Якщо дівчина має непропорційну фігуру, то теж варто відійти від звичного параметра, і вибрати річ на розмір більше. В інших же ситуаціях слід об’єктивно оцінювати себе, і купувати відповідний розмір.

  • Фасон.

Вирішуючи питання про те, як і будь підібрати плаття для повної жінки, слід пам’ятати, що потрібно не тільки приховувати недоліки, але і підкреслювати всі достоїнства жіночого тіла. Наприклад, завищена талія і вільний крій можуть прикрити живіт, пишна спідниця прикриє широкі стегна, а ось виразне декольте з ажуром ідеально підкреслить красивий бюст.

  • Довжина.

Коли ви вирішуєте питання про те, яку саме придбати сукню для жінок, то поставте собі за мету позбутися від думки про міні-спідниці. Також обережно ставитеся до вибору вбрання з довгим подолом, так як такий варіант підійде виключно високим жінкам. Оптимальним вибором будуть варіації з середньою довжиною і вільним кроєм — трохи вище або нижче коліна.

  • Рукав.

Не варто вважати, що повні руки приховає тільки довгий класичний рукав. Як правило, такий виріб тільки надає об’єму ручками. Зупиніться на моделях з рукавом в три чверті або незвичайним оформленням, наприклад, «кажан».

  • Колір і малюнок.

Залежно від особистих переваг, можна придбати і яскраві, і темні, і пастельні тони. Але, звичайно, світлі і кольорові моделі більше підходять молодим красуням або в якості літнього легкого вбрання. А ось на зиму або для зрілих дам за 50 років варто вибирати темні глибокі тони. Також відмовтеся від занадто великого малюнка (особливо в проблемних місцях), горизонтальних ліній в орнаменті.

  • Тканина.

Розбираючись в тому, як і яке вибрати оригінальне плаття для повних жінок, потрібно уважно підбирати тканину вироби. Вона не повинна бути занадто тонкою, не можна, щоб вона збиралася в складки. В магазині плаття для повних Пані Стайл представлені різніпланові наряди — і теплі моделі з товстих тканин і легкі фасони з простого матеріалу. Завітайте до нас і Ви обов’язково підберете собі те плаття, про яке мріяли!