Чоловіча психологія

Якщо чоловік закохався: як зрозуміти?

Чоловіки дуже хитрі і добре вміють приховувати те, що відчувають. Саме з цієї причини жінки просто не можуть зрозуміти, люблять їх або ж ними просто хочуть скористатися. Однак деякі чоловічі секрети можна легко розкрити. Навіть те, що на перший погляд може здатися дрібницею, іноді говорить про те, що ж насправді відчуває до вас чоловік. Ви хочете зрозуміти, що чоловік у вас закохався? Це цілком можливо зробити, за деякими ознаками.

Секрет 1

Якщо чоловік вас любить, він завжди погодиться зробити те, що ви йому запропонуєте. Особливо це стосується знайомства із друзями. Дружба – це дуже важливий показник для осіб чоловічої статі.

Якщо ваш хлопець пускає вас у цей свій маленький маленький світ, напевно ви для нього щось означає.

Секрет 2

Чоловіка видає те, як він починає поводитися. Менше гуляє із друзями, ходить із чудовим настроєм. Змінює щось у своєму житті, менше приділяє увагу тому, що часто робив раніше. Родичі та найкращі друзі це одразу помічають. Отже, якщо якийсь його друг скаже, що «Вася» змінився, значить, подумайте про те, що, можливо, саме ви винні.

Секрет 3

Ваш коханий пустив вас до себе у квартиру? Це безперечно означає, що він готовий впустити вас і в своє життя. Ви навіть можете дозволити собі зробити маленьку перестановку, погосподарювати. Зберігати у нього деякі зі своїх речей.

Якщо чоловік дозволяє це робити, значить у вас величезна перевага перед іншими мисливцями на його серці.

Секрет 4

Можливо, ви помітили, що ваша друга половинка починає часто говорити про майбутнє, будує плани, називає вас жартома своєю дружиною, приділяє набагато більше уваги своїй зовнішності, ніж раніше. Тоді ви можете бути повністю впевненою у його почуттях.

Секрет 5

Зверніть увагу на те, як поводиться чоловік, коли ви йдете з ним разом вулицею. Якщо він не звертає абсолютно ніякої уваги на дівчат, що проходять повз, це хороший знак. Ви для нього одна, бо чоловік мисливець. Якщо він вільний, він завжди буде дивитися на всі боки. А тепер у нього є ви, і сторонні спокуси вже не мають жодного значення.

Секрет 6

Якщо раптом посеред ночі вам захочеться склянка води або, наприклад, шоколадку, і ваш чоловік виконає це бажання, він безперечно у вас закоханий.

Секрет 7

Чоловік надає вам знаки уваги. Дарує квіти, відкриває перед вами двері, часто пише вам повідомлення, просто так дзвонить і каже, що нудьгує. Це означає, що він про вас думає, коли ви не поряд, і це дуже добрий знак.

Секрет 8

Ви захворіли і лежите вдома. Якщо чоловік закоханий, він обов’язково напроситься до вас у гості та принесе купу ліків, фрукти, бо переживає. Тому що ви щось означає для нього.

Секрет 9

Якщо чоловік каже вам, наприклад, що він хоче дівчинку та каже, як він хоче її назвати. Запитує, чи подобається вам обране ім’я. Зауважте! Він хоче сім’ю. І хоче, щоб ви були її частиною.

Секрет 10

Можливо, ви помітили, що розумієте з коханим одне одного з півслова? Тоді вас можна привітати. Він вас кохає. І якщо у вас до нього такі самі почуття, бережіть одне одного, і тоді все у вас вийде.