Твій дім

Cекрет виїзного майстер класу

На початку літа багато дітей виїжджають до бабусі з дідусем, в дитячі табори або просто на відпочинок з батьками. Звісно, проводячи час з рідними,він плине швидко, але не завжди. Особливо для таборів дитячих, кожен день вони мають продумувати дітям розваги та розвивати інтелектуальні здібності.

Для цього існують виїзні майстер класи! Для великої кількості діточок, майстер класи дають змогу відпочити ментально і поринути повністю у процес виробів. Які вони можуть бути ,запитаєте ви? На будь який вік і на будь які запити. Візьмемо до прикладу виїзний майстер клас-«фарбування аромакамінців». Розберемо детальніше: аромакамінь- це глиняний камінець, який кожен може зробити вдома власноруч. Замісивши правильно гіпс, в нас вийде розчин який ми зможемо залити в будь-яку ємність. Після того як вона застигне, в нас будуть милі камінці. В чому їх секрет? А секрет  відкриють Вам наші майстри від Профі Паті з виїзного майстер класу. Для того щоб це був справжній аромакамінь, слід зробити невелику дірочку задля того, щоб ми змогли накапати масла будь якого смаку. Найголовніше, під час фарбування камінця, не зачепити дірочку. Після фарбування, за лічені хвилини він висохне і ви зможете ним насолоджуватися усією родиною.

Цей камінець буде слугувати вам довго. У вас буде змога  поставити його у ванній кімнаті і під час прийняття душу, він буде смачно пахнути у вас в кімнаті.

А також можна зробити виїзний майстер клас для діточок з Ебру. Що це? – Ебру (або інакше відоме як Ebru або марблінг) – це стародавнє мистецтво декоративного розфарбовування поверхні води за допомогою фарб і створення унікальних мармурових візерунків на папері або інших матеріалах. Це дуже захоплюючий та творчий процес, який дозволяє дітям та дорослим створювати красиві та унікальні художні шедеври.

Однак, для ебру все має бути створене спеціально. Фарби не виняток. Фарби для ебру виготовляються спеціальним чином, щоб створити плаваючий ефект на поверхні води. Вони мають бути недостатньо в’язкими, щоб розтікатися по поверхні, але при цьому не змішуватися з водою. Фарби мають бути розчинними в спеціальних розчинниках, що дозволяють їм залишатися на поверхні води, поки не перенесуться на матеріал (папір або інші). Фарби можуть бути змішувані між собою для отримання різних кольорів та ефектів. Процес марблювання – це технічно складний, але водночас дуже творчий процес, який дозволяє створювати унікальні та красиві художні роботи.

Отже ми бачимо, що для цікавого проведення часу можна знайти багато цікавого для діток. Тому нехай це літо буде мирним та цікавим.