Хозяюшкам на заметку

Чи варто звертатися до адвокатів з аліментів та розлучення?

розлучення аліменти

Турбота про дитину – це один з найважливіших пріоритетів батьків, незалежно від її віку. Наважившись припинити шлюбні відносини, партнерам часто складно зберегти теплі відносини і градус підвищується, що призводить до складнощів у врегулюванні питань виховання та утримання дітей.

На допомогу в такій справі можна розраховувати на досвідченого адвоката – фахівця в сфері сімейних відносин. Юристи адвокатської компанії розкажуть про те, чому варто звертатися за правовою допомогою та в яких категоріях справ.

Чому варто звертатися до адвоката?

Роблячи вибір між юристом в сфері сімейного права, який не має статусу адвоката і тим, хто володіє свідоцтвом про право на заняття адвокатською діяльністю, вибір на користь останнього очевидний.

Пояснюється це дуже просто, а саме наступними перевагами адвоката з аліментів:

  1. Конфіденційність. Однією з гарантій адвокатської діяльності є гарантія, навіть в разі ведення стосовно клієнта кримінального провадження, збереження в таємниці інформації та документів, які стали відомі адвокату у зв’язку з наданням роз’яснень у справі.
  2. Кваліфікація. Адвокат має обов’язок щороку підвищувати свою кваліфікацію шляхом проходження навчання, прослуховування семінарів і відвідування правових форумів. Юрист без статусу адвоката підвищувати свій професійний рівень не зобов’язаний.
  3. Чесність. Маючи репутацію, усвідомлюючи рівень відповідальності за виконану роботу, адвокати чесно озвучують можливі варіанти розвитку подій, можуть прогнозувати результат і прямо обговорюють з клієнтом існуючі ризики і проблемні зони. Без достатньої впевненості, заснованої на професійному досвіді, гарантувати 100% позитивний результат може лише юрист без достатніх знань судової системи.

В яких категоріях питань корисний адвокат?

Юридична допомога та вчасно отримана консультація в процесі досягнення консенсусу з партнером в питанні визначення методів виховання та утримання дитини допоможе не тільки уникнути непотрібної судової тяганини, а й зберегти людські відносини.

У наступних категоріях питань буде дуже корисна кваліфікована допомога адвоката з розлучень:

  • повний супровід процедури розлучення через суд;
  • консультування з питань стягнення аліментів на дитину, чоловіка або аліментів на батьків;
  • підготовка та супровід підписання договорів про участь у вихованні та утриманні дітей, угоди про утримання при розлученні, угоди про місце проживання дитини;
  • представництво інтересів в органах опіки та піклування, в судах, в органах примусового виконання рішення.

Саме тому варто звертатися до адвокатів, які мають досвід ведення переговорів, досягнення оптимального рішення, яке б підходило всім сторонам. Такими є юристи вищевказаної адвокатської компанії, головною метою яких є успішне вирішення складної правової ситуації за оптимальні кошти. Ви можете розраховувати, що вам запропонують найкращий з можливих варіантів вирішення вашої проблеми.