Полезные советы

Готель Київ не помітив кризи з рівнем заселеності

Поки одні готельєри скаржилися на збитки та відсутність гостей, інші самостійно займалися залученням туристів, та готель Київ тому чудовий приклад. Адміністрації вдалося підвищити привабливість готелю за рахунок сервісу.

Готель „Київ” став привабливим діловим майданчиком

Розташований у центрі політичного життя країни готель давно уподобали депутати Верховної Ради, гості столиці та численні іноземні делегації. Цікаво, що прості українці також охоче зупиняються у готелі, хоча на перший погляд там немає звичних приманок для туристів:

  • Фітнес-центру або невеликого спортивного залу;
  • Лазні, сауни чи хоча б хамама;
  • Навіть невеликого басейну;
  • Сніданків формату „шведський стіл”.

Але виявилося, відсутність такої інфраструктури допомогла стримати витрати (і ціни номерів) на невисокому рівні, а наявність поруч великого парку (через дорогу) багато відпочиваючих оцінили куди вище за СПА-процедури. Можливість погуляти на свіжому повітрі, перемкнувшись після важкого дня, приваблює всіх бізнесменів.

Окремий плюс – високий рівень звукоізоляції номерів, який сприяє комфортному відпочинку, і навіть галасливі посиденьки не завадять сусідам. Відряджених привабила недорога кухня, у будні вартість бізнес-ланчів 140-180 гривень, і це дуже ситні страви. Якщо хочеться провести час у ресторані, готувати кухарі готелю вміють на дуже високому рівні. Опція „сніданок у номер” теж користується популярністю у постояльців.

Мінусом можна назвати не розвинену систему резервування на сайті, але тут допомогу надали українські платформи онлайн бронювання.

В Україні готелі онлайн в 2021 році обходилися дешевше

Різниця була дуже відчутною, номер за 4280 гривень можна було бронювати за 3350 і навіть дешевше. Зрозуміло, таку ж ціну люди отримували, звернувшись прямо в готель. Але, по-перше, не завжди є можливість обдзвонити десяток готелів, а по-друге, на майданчику видно відразу кінцеву ціну і дату, до якої можна відмінити броню, не втративши грошей.

Важливий момент є інформація від тих, хто проживав у вибраному місці. Порівняння відгуків на сайтах готелів та на незалежних ресурсах явно не на користь готельєрів. Тому все частіше Україна готелі онлайн бронює на ресурсах агрегаторів послуг.

Переваг у такому підході чимало, від повної картини цін та рівня сервісу в обраному місті (а у Києві це сотні пропозицій!), до можливості бронювання за заданим маршрутом. Вирушаючи в дорогу кількома містами, ви точно знаєте, що без ночівлі не залишитеся. До того ж оберете відповідні за вартістю та комфортом номери. Додаткові зручності не завжди важливі, що довів приклад Hotel Kyiv, який не постраждав від кризи.

Так що подорожувати Україною стало можливо з комфортним відпочинком, за мінімально доступними цінами з максимально доступним комфортом. Достатньо просто приділити пару годин онлайн бронюванню та підібрати відповідні варіанти.