Полезные советы

Що являють собою віконні та дверні системи Reynaers?

Дверні та віконні системи беззаперечно є невід’ємною частиною житлових та комерційних споруд. З появою нових матеріалів стало можливим створювати більш якісні та практичні моделі вікон і дверей. Останнім часом все більшої популярності набувають алюмінієві системи. Наприклад для споруд у стилі індустріальний лофт або ж хай тек для розмежування території часто використовують розсувні алюмінієві конструкції. Або за необхідністю об’єднання стильових рішень також підійдуть саме алюмоконструкції.

Reynaers CS 77 - Алюмінієва віконна система – купити в Україні

Переваги віконних та дверних систем Reynaers Aluminium

Широкий асортимент фурнітура дає можливість створити індивідуальні вироби, які гармонійно поєднуються з іншими деталями інтер’єру. Для прикладу, дверна система CS77 виготовляється з використанням теплого профілю. Це означає, що її рекомендовано для монтажу в опалювальних приміщеннях, як у побуті, так і в комерційних будівлях. Які особливості алюмінієвих систем Рейнарс? Ось лише деякі з них:

  1. Довговічність та надійність. При правильному монтажі віконні та дверні системи з алюмінію служать не один десяток років, оскільки вони виготовляються лише з якісного та сертифікованого матеріалу.
  2. Естетична складова. Виріб може бути виконаний у необхідній колірній гамі або за потреби пофарбований у той, який відповідає стилістиці будівлі. За бажання поверхні рам можна надати будь-якої текстури, наприклад, під дерево. Це надає можливість ще при плануванні споруди створити бажане концептуальне рішення. 
  3. Економічність. Ця перевага полягає в тому, що чим довше система служить, тим, більше, тим швидше вона окупить кошти витрачені на неї.
  4. Звукоізоляція. Завдяки спеціальному гелю, забезпечуються шумоізоляційні властивості, що сприяє комфортному перебуванню у приміщенні офісу чи будівлі.
  5. Вогнестійкість. Тестування якості вказують на те, що конструктив, використаний у віконно-дверних системах витримує навіть пожежі.
  6. Корозійна стійкість. Через особливості матеріалу, з якого виготовляються рами, вікна і двері можна встановлювати в приміщеннях з високою вологістю. Наприклад, в басейнах, саунах, спортзалах і т. д.
  7. Легкість. Стосовно цього параметру, легкість це основна характеристика. Оскільки в каркасних будівлях або у старих ця характеристика має значення. 
  8. Ремонтопридатність. Пошкоджені частини дверної чи віконної конструкції легко поновити або зовсім замінити. Також в наявності змінна фурнітура, що допомагає збільшити експлуатаційний період виробу.

Які особливості монтажу та використання?

Алюмосистеми, як дверні, так і віконні не потребують якихось особливих вимог, щодо монтажу. А через свою полегшену конструкцію мають навіть ще більше переваг перед ПВХ та дерев’яними виробами. Щодо експлуатації, то ці вироби не примхливі, тому ними дуже зручно користуватися. Мала вага, але якісні складові дають переваги, фурнітура забезпечує не лише плавність ходу, але безпековий показник на вищому рівні.

Двери | Reynaers Aluminium

В залежності від того, який тип профілю обраний — холодний чи теплий, конструкції надійно монтуються як зовні, так і приміщенні. З холодним профілем системи встановлюють туди, де немає опалення, а з теплим всередині будівлі. Практичні та функціональні алюмінієві системи за посиланнямможна придбати за вигідною ціною.