Твій дім

Ідеї подарунків на 8 березня коханій дівчині чи дружині

Весна – це не тільки пора пробудження природи, першого кохання і буяння фарб, а й Всесвітній жіночий день, на який з нетерпінням чекають усі представниці прекрасної половини людства. Саме тому подарунок на 8 березня дівчині має бути непересічним, романтичним і витонченим, викликати непідробний захват і живі емоції. І зовсім не обов’язково брати кредит у банку і на останні заощадження купувати діаманти, адже насамперед для жінок важлива увага і турбота, які коштують набагато дорожче золота. У цій статті ми зібрали найкращі поради та цікаві ідеї того, що подарувати дівчині на восьме березня і не прогадати.

Подарунки з “родзинкою”

Щоб ваша подруга, дівчина, мама або колега по роботі оцінили ваш витончений смак і креативний вибір, рекомендуємо звернути увагу на такі подарунки, як:

  • Набір незвичайних цукерок або плитка елітного шоколаду, на упаковці якої буде фотографія та ініціали одержувачки. Такий оригінальний презент справить враження, здивує і дозволить насолодитися чудовим чаюванням.
  • “Станція краси”, що являє собою стильний кейс для косметичних засобів. Цей корисний подарунок дасть змогу дівчині навести лад і організувати зручне місце для зберігання улюбленої парфумерії та косметики, якої у неї, напевно, багато
  • Ароматична лампа ексклюзивного дизайну, яка підкреслює особливості інтер’єру спальної кімнати і наповнює її релаксуючими ароматами. Погодьтеся, що такий презент буде не тільки корисною прикрасою приміщення, а й улюбленим атрибутом дівчини, яка в захваті від проведення всіляких спа-сеансів не виходячи з дому.

Ви також можете доповнити подарунок набором великих ароматичних свічок для дому, що створюють “смачний” затишок, або набором ароматичних ефірних есенцій, які можна змішувати з урахуванням індивідуальних переваг.

Свічки з феромонами, аромапалички, бомбочки для ванної і все, для створення романтичної атмосфери можна купити на сайті магазину e-Sex-Shop https://e-sex-shop.com.ua/

Парфум у подарунок. Купуючи в подарунок парфуми або туалетну воду, ви ризикуєте не вгадати зі смаком вашої знайомої, коханої або мами. Тому зверніть увагу на незвичайний презент у вигляді парфумерної палітри з ароматичних олій і базової основи, за допомогою якої будь-яка жінка або дівчина зможуть створювати незвичайні аромати, які точно неможливо буде повторити або почути на іншій людині.

Браслет з кристалами Swarovski, підвіска або кулон із золота або срібла – це те, що буде актуально завжди для будь-якої дівчини!

“Інструмент для здійснення бажань”, який допоможе в реалізації найпотаємніших мрій і найсміливіших фантазій. Це ідеальний подарунок для любительок езотерики. У сувенірній крамниці ви можете вибрати медальйон, що відкривається, в якому слід розмістити аркуш із потаємним бажанням, або книгу з порожніми аркушами, які символізують нові глави в житті.

Не знаючи, що вибрати і подарувати коханій дівчині на 8 березня, зверніть увагу на картини в стилі поп-арт. Ви зможете замовити портрет своєї коханої і піднести їй у романтичній обстановці. Повірте, що такі подарунки “з родзинкою” назавжди залишаться в пам’яті одержувачок.

Оновлюємо гардероб або ексклюзивні аксесуари в подарунок

“Ніщо так не тішить жінку, як нові туфлі та лакована сумочка” – це крилата фраза Коко Шанель, яка стовідсотково характеризує внутрішню природу представниць прекрасної половини людства.

Якщо ви хочете дарувати жінці красивий і практичний презент, то можете вибрати:

  • Легкий шарф і як доповнення до нього – гарна брошка або ексклюзивний палантин, виконаний із натурального шовку чи атласної тканини. Дівчата люблять експериментувати з образом, а дизайнерський снуд або хустка допоможуть їм підкреслити особливості повсякденного стилю.
  • Чудовий пам’ятний подарунок – це наручний годинник, який добре поєднується з будь-якими елементами гардероба. Структурований асортимент моделей здатний задовольнити найвибагливіші вимоги світських модниць, які стежать за трендами сезону. Ви можете підібрати креативну модель із циферблатом, декорованим перламутровими кристалами, або зупинити вибір на консервативних моделях зі шкіряним ременем.
  • Оскільки весна – це сезон дощів, зупиніть увагу на парасольках, оснащених автоматичною системою відкриття та закриття, або компактних мініпарасольках, що вміщуються в жіночу сумочку. Багато відомих дизайнерів адаптують парасольку під авангардний аксесуар, який підкреслює індивідуальність жіночого стилю. Однотонна, комбінована, яскрава або ахроматична парасолька – вибір за вами.
  • Брендова сумочка або замшеве портмоне потішать будь-яку жінку. Це практичний і недорогий презент, який буде актуальним незалежно від віку одержувачки. Тим більше, що можна розглянути дитячі аксесуари, якщо вам потрібно привітати дівчинку.
  • Якщо девіз “дешево і сердито” – не про вас, то сміливо запрошуйте свою маму, кохану або подругу на спільний шопінг. Цю ідею буде сприйнято з великим ентузіазмом, адже багато дам постійно економлять на собі. Запропонуйте їм скласти список того, що вони хочуть купувати. Повірте, кожна жінка мріє про таку прогулянку, і цей день для неї буде найприємнішим.

Емоції та свято життя – квитки додаються

Якщо ви вирішили зробити простий, але водночас гарний і незабутній подарунок, то оптимальним вибором стане купівля:

  • Квитків на концертне шоу улюбленого виконавця (або на КВК, Stand up у вашому місті – сходіть разом, повеселіться і посмійтеся від душі). Це можливість не тільки порадувати жінку, а й подарувати їй масу позитивних емоцій. На завершення вечора можете організувати романтичну вечерю в затишному ресторані або вечірню прогулянку нічним містом.
  • Абонемент на тренінг, семінар або майстер-клас із кулінарного мистецтва. Жінки часто шкодують на це гроші, тому ваш презент стане втіленням подібного бажання і дасть змогу власниці абонемента приділити час винятково собі, забувши про побутові проблеми та повсякденну метушню.
  • Сертифікат на романтичну або тематичну фотосесію з використанням постановочного обладнання, декорацій і костюмів. Кожна дівчина мріє опинитися на місці моделі з глянцевого журналу, тому ваш сюрприз стане для неї приємною несподіванкою. Повірте, професійні фото надають жінкам упевненості в собі, адже справжній фотограф здатний розгледіти в кожній леді ту саму “родзинку”, яка виділяє її з натовпу.
  • Путівки на море або тур вихідного дня. Це може бути відвідування красивого європейського міста з численними пам’ятками, прогулянка на яхті або катері, триденний відпочинок на блакитному березі або екстремальне катання на гірських лижах. У такі хвилини жінки забувають про все на світі, розквітають і заряджаються позитивними емоціями не на один тиждень. Упакуйте придбану путівку в прикольний конверт і урочисто його вручіть. Повірте, ваш подарунок затьмарить усі інші та залишить незабутні враження.
  • Сертифіката на відвідування спа-салону, в якому надають ексклюзивні види послуг. Уявіть цій своїй дівчині, як 3 години раю! Будь-яка жінка хоче мати молодий і розкішний вигляд, тому вона із задоволенням випробує на собі розслаблювальні техніки масажу, ароматерапії або антистресових методик. Це буде не тільки оригінальний, але і максимально бажаний подарунок, який ви зможете оформити в будь-якому салоні краси на ім’я пред’явника.
  • Якщо ви хочете, щоб ваша кохана людина користувалася подарунком і заряджалася позитивними емоціями не один день, то розгляньте як презент річний абонемент на відвідування занять з йоги, танців або фітнесу. Це прекрасний привід розслаблятися після напруженого трудового тижня, а також увесь час підтримувати фігуру у відмінній формі. Повірте, що жінкам подобається ходити в тренажерний зал і згодом милуватися своїм відображенням у дзеркалі.

Не варто забувати про романтичні вечері та зміну побутової обстановки. Хочете привести дружину або наречену в повний захват? Тоді сміливо бронюйте номер класу “люкс” у хорошому готелі, замовляйте туди вечерю з шампанським і насолоджуйтеся товариством одне одного. Це не тільки стане приємним сюрпризом, а й підкреслить глибину вашої любові до партнерки по життю.

Інноваційні прилади та пристрої – вибираємо корисні презенти

Якщо у ваших планах купити не скромний, а потрібний і розкішний подарунок, то останні технологічні новинки стануть чудовим варіантом. Усі жінки люблять експериментувати й оцінювати роботу приладів, які значно полегшують процеси готування, депіляції й укладання волосся. Ви можете розглянути як презент:

“Розумний пінцет” для завивки локонів, який не потребує спеціальних навичок і моделює кокетливі кучерики за кілька хвилин. Існують такі ж випрямлячі, але вони, навпаки, призначені для випрямлення неслухняного волосся.

Електрогребінці, які не тільки дають змогу за лічені хвилини підсушити і розпрямити локони, а й забезпечують благотворний вплив на кореневі волосяні цибулини. Це дає змогу значно зміцнити волосся, зробити його більш густим і слухняним.

Термічні бігуді в електричному кейсі, який миттєво нагріває вироби до потрібної температури і дає змогу створити в домашніх умовах голлівудську укладку. Жінки люблять виглядати розкішно і стильно, тому таку річ просто необхідно мати вдома.

Фотоепілятор, призначений для безболісного видалення волосся з усього тіла. Це досить дорогий прилад, який замінить жінкам похід до салону краси. Повірте, що такий презент не тільки здивує одержувачку, а й стане найулюбленішим пристроєм на довгі роки.

“Розумне дзеркало” з підсвічуванням і вбудованим радіо, що дає змогу створювати макіяж або експериментувати із зачіскою під улюблену музику.

Гідромасажна ванночка для стоп. Якщо ваша кохана часто ходить на підборах, то така ванночка буде незамінним помічником для втомлених ніжок!

Універсальним подарунком стануть електричні набори для манікюру або педикюру, фен останньої моделі або настільна лампа з вбудованою опцією зволоження повітря.

Якщо ви хочете оформити подарунок як прикол, то подаруйте для початку своїй дівчині або подрузі плитку шоколаду і блок жуйок “Love is…” , оцініть реакцію, а вже потім презентуйте високотехнологічний сюрприз.

“Все для тебе, Кохана”, або як зробити свято незабутнім

Подарунок не завжди є способом вираження почуттів, він, скоріше, приємний бонус, який довго нагадує про минуле торжество. Якщо ви хочете, щоб 8 березня надовго залишилося в пам’яті вашої дівчини, дотримуйтесь простих правил:

  • Розбудіть її приємною музикою і апетитним сніданком, який буде подано прямо в ліжко. Ви можете написати джемом або кетчупом на тарілці зізнання в коханні, зробити яєчню у формі сердечка або оригінальний бутерброд. Настрій у вашої супутниці одразу ж стане святковим.
  • Поставте букет квітів на чільне місце і доповніть його листівкою, в якій зізнайтеся в коханні або картинкою з 8 березня! Немає нічого приємнішого за тонкий запах квітів і усвідомлення того, що про вас піклуються. Тому такий вчинок точно не залишиться непоміченим.
  • Вечір в інтимній обстановці з прийняттям ароматичної ванни, масажем або переглядом мелодрами.

Головне, про що слід пам’ятати, так це про приємні та щирі слова. Скажіть своїй дівчині, наскільки ви її кохаєте і захоплюєтеся, перерахуйте її головні переваги і просто поцілуйте.

Яким би дорогим не був подарунок, він не замінить вашої щирої уваги і турботи!