Красота+

Як голити ноги епілятором

На жаль, застосування цього приладу призводить до ряду неприємних моментів: вростання волосків у шкіру, подразнення зон, на яких проводилася епіляція, болючі відчуття. Щоб зменшити дискомфорт під час та після процедури депіляції, слід дотримуватись основних правил.

Процедуру видалення небажаного волосся слід проводити на попередньо розпареній шкірі. Прийміть теплу ванну і зробіть легкий масаж ділянки, яку ви очищатимете. Якщо ваш пристрій для видалення волосся має функцію вологої епіляції, то приступати до депіляції можна під час прийому водних процедур.

Перед початком епіляції слід підстригти довгі волоски. Це полегшить неприємні відчуття, а шкіра після епіляції матиме бездоганний вигляд.

Звести до мінімуму болючі відчуття при видаленні волосся епілятором допоможе знеболюючий аерозоль. На попередньо розпарену зону епіляції нанесіть аерозоль, зачекайте кілька хвилин, а потім приступайте до процедури видалення небажаного волосся. Після закінчення епіляції знову нанесіть знеболюючий препарат на очищену від волосся область.

Шкіру в місцях, де ви проводите епіляцію, злегка натягуйте, щоб прилад не тягнув її разом з волосками. Спочатку проведіть епілятором по лінії росту волосся. Це допоможе вам звикнути до болючих відчуттів. Потім проведіть прилад проти зростання волосся.

У таких ділянках, як пахвові западини і зона бікіні, спочатку процедури видалення волосся зробіть приладом точкові рухи в області, що очищається. Коли волосків поменшає, і ви звикнете до неприємних відчуттів, то проведіть прилад повністю по всьому місці епіляції. На початку процедури на цих ділянках використовуйте низьку швидкість, оскільки в цих зонах болючі відчуття сильніші. Поступово швидкість збільшіть і видаліть волоски, що залишилися.

Видаляючи волосся на ногах і руках, не використовуйте високу швидкість приладу, т.к. тонкі волоски будуть просто обриватися.

Щоб уникнути подальшого вростання волосків, що відростають у шкіру, використовуйте скраб для тіла або мочалку з люфи.