Твій дім

Купити крафт пакети в Києві

Компанія “Пакет 24” пропонує вам крафт пакети Київ на замовлення на найвигідніших оптових умовах. Ми маємо сучасні виробничі потужності, завдяки чому ми можемо індивідуально підходити до кожного замовника і виготовляти пакети будь-якої конфігурації. Наші дизайнери готові розробити зовнішній вигляд вашого майбутніх пакетів з нуля “під ключ”.

Крафтовий папір має величезний попит зараз як для виготовлення класичної недорогої упаковки, так і для дизайнерських еко пакетів. При виготовленні крафтового паперу застосовують спеціальне обладнання, яке замішує сировину з деревної маси та провареної довговолокнистої крафт целюлози. Процес варіння здійснюється протягом декількох годин, після чого картон набуває того самого натурального коричневого кольору.

У процесі виробництва ми використовуємо сучасне флексодрукарське обладнання, що дозволяє персоналізувати вашу упаковку та зробити її оригінальною, конкурентоспроможною. Однією з основних переваг є те, що крафтова упаковка – це ефективний рекламний носій, вартість якого в рази дешевша поряд з іншими видами рекламування та просування.

Купити крафт пакети Київ безперечно радимо всім компаніям, які стежать за останніми тенденціями і намагаються підносити свій товар у найвигіднішому привабливому сучасному вигляді. Якщо ви ще не визначилися з варіантом оригінальної упаковки, наша компанія “Пакет 24” пропонує купити пакети з крафту на найвигідніших умовах у будь-якому тиражі. Ми гарантуємо високу якість нашої продукції та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Крафтовий папір сьогодні використовується активно, тому що це повністю екологічне практичне та надійне пакування для будь-якого виду продукції. Особливо вона популярна для служб доставки, дитячих товарів, продуктів харчування.

Для надання привабливішого зовнішнього вигляду на поверхню такої крафтової упаковки можна нанести кольоровий друк або тиснення. Завдяки цим методам, ви зможете привернути більшу увагу потенційних клієнтів, тому що упаковка виглядатиме солідно і створюватиме довірче враження про ваш бренд у цілому.

Купити крафт пакети Київ ви зможете у компанії “Пакет 24” будь-яким зручним для вас способом, наприклад по телефону +38 063 747 84 24, або ви завжди можете написати нам на нашу пошту: [email protected] ми обов’язково відповімо вам найближчим часом. Не забудьте вказати потрібний вам тираж, та інформацію про друк на пакетах.